Send Henvendelse

Ønsker du et tilbud på dører?

Ta kontakt med oss

  dører

  Dører til kunder i bergen

  Skal du pusse opp eller bygge nytt og trenger dører? Glassbjerget A/S leverer dører til kunder i Bergen. Glassbjerget A/S, leverer dører av forskjellige typer gjennom våre kjente leverandører.

  Våre hovedleverandører på dører er Lyssand, og Frekhaug vinduet.
  I vår verden av vakre dører, vil du alltid finne en naturlig inngangsport til alle rom. Enten du vil ha romantiske dører, moderne eller klassiske dører. Vi imøtekommer alle dine krav, som er utformet med samme øye for detaljer som for kvalitet.

  Dører i bergen og omegn

  Trenger du inne dører, ytterdører eller skyvedører har du kommet til riktig leverandør. Gjennom våre mange år i bransjen har vi opparbeidet oss god kompetanse og en trofast kundekrets i Bergen. Vi vet at kvalitet og god service er viktig for våre kunder. Dette føler vi oss trygge på at vi gir.

  Gjennom kombinasjoner av tresorter, modeller, overflatebehandling og glasstyper er det faktisk flere hundre dører å velge mellom. Fra tradisjonelle tunge, til slette minimalistiske lette. Det er ditt hjem. Det er du som skal velge. Se mulighetene.

  Glassbjerget A/S skreddersyr dører i mange materialer.

  Med vår kunnskap og sortiment på dører og dine ideer på hva du ønsker, kommer vi garantert frem til en god løsning på ditt prosjekt. Dersom du ønsker å snakke med oss om hvilken type som er lurt å velge, eller om ditt prosjekt er mulig å gjennomføre slik som du har tenkt, ta kontakt med oss. Våre dyktige og motiverte medarbeider står klar til å imøtekomme dine spørsmål.

  Velg sikkert – Velg Glassbjerget A/S

  Referanser