Send Henvendelse

Ønsker du et tilbud på glassarbeid?

Ta kontakt med oss

  glassarbeid

  Har du en dugget/punktert rute?

  Isolerglass er avhengig av at kantforseglingen er tett. Svikter denne vil det hurtig danne seg dugg mellom glassene. Slik duggdannelse vil etter hvert føre til at glassene anløpes, blir stygge og delvis ugjennomsiktige. Ruten bør da skiftes før det evnt. samler seg vann mellom glassene.

  Dette er særlig et problem på ruter som er produsert før 1980 men kan også forekomme på ruter av nyere dato. Rutekonstruksjonene er i dag blitt bedre og vi leverer nå ruter med dobbel forsegling. Slike ruter bør vare i minst 25-30 år.

  Har du en dugget, eller knust, rute du ønsker å få skiftet, kommer vi hjem til deg, veileder deg angående forskjellige alternativer du har mht. strømsparende energiglass, soldempende glass og evnt. sikkerhetsglass, som også kan fjerne UV strålingen som bleker møbler og gardiner. Vi gir deg deretter et prisoverslag helt uforpliktende for deg.

  Glassbjerget gir deg:

  5 års garanti mot dugg på 2 lags glass

  ENERGISPAREGLASS

  Inntil for få år siden ble 2-lags isolerglass regnet som det best egnede glasset for isolering. Sannheten er en ganske annen. Den siste generasjonen energispareglass er tilnærmet fargeløse ruter som er påført et belegg som hindrer innevarmen i å stråle ut gjennom vinduet, samtidig som den slipper gjennom solstrålene. Rutene kan bygges opp med flere lag glass, og evt. fylles med argongass i luftrommet mellom glassene for å oppnå en ytterligere forbedret varmeisolasjon.

  Glassbjerget A/S kan gjennom et spesielt utviklet dataprogram foreta en beregning på hva du vil spare i årlige fyringsutgifter ved å skifte ut dine gamle isolerglass til moderne energispareglass.

  STØYDEMPENDE GLASS

  Flere og flere av våre kunder har fått øynene opp for muligheten for å skjerme seg mot sjenerende trafikkstøy med egnede ruter. Vi leverer støydempende glass i mange kvaliteter og prisklasser, også komplette dører og vinduer med egnet glass. Kontakt oss, vi hjelper deg med å finne en egnet løsning på ditt støyproblem.

  INNBRUDDSHEMMENDE GLASS

  Heldigvis er tiden over da alle butikkeiere med respekt for seg selv “muret seg inne” med tunge gittere foran hele inngangspartiet. I dag kan man holde tyvene ute ved hjelp av egnet sikkerhetsglass i laminerte utførelser. Glasset blir levert i flere sikkerhetsklasser, og går gjennom harde tester (bl. a. slag med øks) for å oppnå klassifisering.

  Glassbjerget A/S kan hjelpe deg med å holde tyven unna uten at din forretning ser ut som et fort. Kontakt oss!

  SIKKERHETGLASS

  Hvert år behandles det mange mennesker rundt om i Norge for kuttskader forårsaket av knust glass. Har du små barn i huset mener vi at det er en selvfølge at du bytter til enten laminert eller herdet sikkerhetsglass i dører og sidefelt hvor glasset går ubeskyttet ned til gulv / bakkenivå. Herdet glass er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass i tilsvarende tykkelse, og hvis uhellet først er ute granulerer glasset i ørsmå, ufarlige biter. Laminert glass er to eller flere lag glass lagt sammen med en klar folie imellom.

  Hvis glasset skulle knuse vil skårene bli hengende i folien slik at personskade unngås. Glassbjerget A/S lagerfører laminert glass i flere varianter for omgående levering, og har kortest mulig leveringstid på herdet sikkerhetsglass.

  SOLBESKYTTELSESGLASS

  Alle som har tilbragt tid i et rom hvor solen skinner rett i gjennom vinduene, vet hvordan det føles! På markedet finnes det en mengde varianter av solavskjermende glass som vil gjøre det levelig for deg å oppholde deg innenfor vinduene i en solvendt fasade.

  ANDRE GLASSTYPER

  • Klart enkeltglass fra 1til 19 mm
  • Refleksfritt glass til innramming
  • Isoler / energiglass med intgrerte – persienner
  • Isoler / energiglass med integrerte – sprosser
  • Isoler / energiglass med integrert bly- eller messingfattet glass
  • Sot / bronsefarget plant glass
  • Mønstret glass – klart / farge
  • Matt / sandblåst glass (heldekkende)
  • Matt / sandblåst glass (mønster)
  • Trådglass – klart / mønstret
  • Antikk-glass
  • Emaljeglass
  • Varmebestandig glass (til peis / ovn)
  • Buet / bøyd glass
  • Glass med hull for ventil (også elektrisk)

  Referanser