Send Henvendelse

Ønsker du et tilbud på glassrekkverk?

Ta kontakt med oss

  glassrekkverk

  Lang erfaring og gode produkter på glassrekkverk i bergen

  Vi har mange års erfaring i levering av glassrekkverk til kunder i Bergen. Vi har topp fasiliteter som sikrer våre kunder skreddersydde løsninger på glassrekkverk. Vi ønsker til enhver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på glassrekkverk. Våre fagfolk setter sin ære i at hvert enkelt prosjekt skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre glassrekkverk, uansett størrelse.

  Mange muligheter med glassrekkverk i Bergen

  Glassrekkverk kommer in mange forskjellige utførelser. Vi bruker laminert glass i alle våre rekkverksprodukter. Dette er også godkjent ifølge Glass og fasadeforeningen for at man skal unngå kuttskader om glasset går istykker.

  Fordeler med glassrekkverk

  Det er mange fordeler med å benytte glassrekkverk på terrassen eller balkongen til leiligheten eller huset ditt. Du kan oppnå å få inn mer lys, du får en moderne design og du kan slippe å bekymre deg for vedlikehold. Mange velger glassrekkverk av en eller flere av disse grunnene. De er også solide og praktiske så man ikke så lett får småskader på overflatene.

  Trenger du glassrekkverk har du kommet til riktig leverandør. Vi fokuserer på å levere med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

  Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss i Glassbjerget AS for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring og mange fornøyde kunder i Bergen og vi kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

  Referanser