Send Henvendelse

Ønsker du et tilbud på Plexiglass/polycarbonat?

Ta kontakt med oss

  Plexiglass/polycarbonat

  Stort utvalg i plexiglass

  Vi har et stort utvalg av Plexi® og Lexan® (Polycarbonat). Lagerføres i tykkelser fra 2 til 10mm med plate størrelse 1520x2050mm.
  Større plater, farget og mønstret Plexi og Leaxan leveres på bestilling.

  Plexiglass/acryl

  Plexi er rimeligere alternativ en Polycarbonat, den er ikke like sterk og kan ved påkjenning knekkes, men ikke misforstå denne knekker på ingen måte lett. Denne lagerfører vi i tykkelser fra 2 til 10mm, andre tykkelser kan også her ved forespørsel skaffes.

  Farge spekteret i Plexi er mye større enn hva som er tilfellet for Polycarbonat. Den kan leveres i tonet utførelse og i gjennomfarget utførelse i mange farger.

  Polycarbonat/lexan

  Polycarbonat er den sterkeste av plastplater på markedet, den er praktisk talt uknuselig. Denne skjærer vi til etter deres mål eller tegninger. Vi har den på lager i tykkelser fra 2 til 10mm, men vi kan også på forespørsel levere andre tykkelser.

  Polycarbonat kan også leveres med farge, Bronse toning er mest vanlig.

  Polycarbonat kan også leveres i mønstret utførelse.

  Denne plasten kan kaldbøyes, og varmbøyes i skarpe knekker.

  Polycarbonat kan også leveres i en mer ripemotstandig kvalitet, den heter da Marguard og har en tøffere overflate en det vanlig Polycarbonat har.

  Mønstret acryl

  Plexi kan leveres i mange forskjellige mønstrer og farger. De mønstrede platene leveres i tykkelser fra 3 til 5 og 6mm. Denne plasten brukes ofte til balkongskjerming sammen med ferdig lagde stendere, som vi også lagerfører.

  Acryl speil

  Dette er acryl plater med speilbelegg. Denne leveres i tykkelse 3mm.

  Acryl speil passer godt i omeråder hvor faren for skade er overhengende stor. Acrylspeilen er ikke så stiv som vanlig speil i glass, og er derfor avhengig av et plant underlag.

  Kanalplater polycarbonat

  Dette er plastplater med ett isolerende mellomsteg, som lever i tykkelser fra 6mm til 25mm. Platene kan leveres i klar eller farget utførelse.

  Kanalplater er ypperlig til bruk på enkle utetak osv. Når disse platene skal monteres til et tak så kan det leveres med et eget profilsystem som er designet nettopp for dette bruket.

  Referanser